2009 AB Tüketici KAlite

Başta ABD olmak üzere, İngiltere, Fransa ve Almanya'dan iş ve siyaset dünyası'nın önde gelen isimlerinin katılımıyla gerçekleşen AB Kalite Zirvesi, Türkiye'den de iş, siyaset, sanat, ve medya dünyasının tanınmış simaları 31 Mayıs 2009 pazar günü Çırağan Sarayı İstanbul’da bir araya gelmesiyle gerçekleşti.

Bu yıl birincisi düzenlenen Avrupa Birliği Tüketici Zirvesinin gündüz programında “AB süreci ve Türkiye” konulu seminerler verildi. Zirvenin akşam programı ise Devlet Bakanı ve Baş müzakereci Sayın Egemen Bağış,    Kamu Daire Başkanları,  AB standartlarında üretim yapan Markaların Yöneticileri ve Danışmanları, Yabancı Markaların Yönetici ve Danışmanları, Sanat Dünyasının Ünlü İsimleri ve ulusal basının yoğun katılımıyla gerçekleşti. Tüketici AB Zirvesi Ödül Töreninde geceye katılan ünlülerden Petek Dinçöz, Zeynep Dizdar ve Fatih Ürek mini konserler verdi. Yine Ekranlarda görmeye alışık olduğumuz İbrahim Tatlıses, Okan Bayülgen, Ece Gürsel, Tatlıses Fm Spikerleri AB Tüketici Zirvesi gecesine renk kattılar.

Dört yıldır üst üste aldığımız Kalitesine en çok güvenilen marka “ Tüketici Kalite Ödülü” nden sonra AB standartlarında üretim yapmamız sebebiyle Türkiye Geneli 30 şehirde yapılan araştırma sonucunda “AB Tüketici Kalite Ödülü”nü almış bulunmaktayız. Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Tamer UĞURLUEL, Tüketici AB Kalite Ödülünü Devlet Bakanı ve Baş Müzakereci Sayın Egemen BAĞIŞ’ ın elinden aldı.