2009 Tüketici Kalite

Bu yıl 22.’si düzenlenmiş olan  Uluslararası Tüketici Zirvesi Çırağan Sarayında yapıldı. Tüketici Zirvesinin gündüz programında “Tüketici ve İnovasyon” konulu seminerlere yer verildi.
 
Seminerler, Tüketiciye en iyiyi verebilmenin yarışını yapan markaların, deneyimlerini paylaştıkları bir platform oldu. Zirvede; Devlet Bakanı ve Baş müzakereci Sayın Egemen Bağış, yönetim danışmanları, akademisyenler ve Türkiye’nin ve gelişmiş ülkelerin önde gelen şirketlerinin yöneticileri ve bürokratları, tüketicinin kalbine giden yola ilişkin görüş ve öngörülerini katılımcılar ile paylaştı.

Tüketici, marka, farklılaşma, iletişim, sosyal sorumluluk, toplumsal barış, ürün çeşitlenmesi, uluslararası rekabet, yaşam ve düşünce kalitesi, çevrenin korunması gibi konular iş ve sanat dünyasının başarılı yöneticileri tarafından ele alındı. Kurumların nasıl tüketici odaklı olması gerektiği tartışmaları da önem kazanan zirvede; Geleneksel yöntemlerin terk edildiği, sıra dışı ve kışkırtıcı stratejiler ile uygulamalar paylaşıldı.
 
Tüketici Zirvesi gündüz programında ödül alan firmalar, seminer salonu ana fuayesindeki mini fuarda katılımcılara kendilerini tanıttılar. Gündüz programına katılan ve standımızı ziyaret eden Devlet Bakanı ve Baş müzakereci Sayın Egemen Bağış’a, Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Tamer Uğurluel,  Güneş Enerjisi konusunda kısa bir brifing verdi.

Tüketici Zirvesinin akşamki programında 2084 kişinin katılımıyla yapılan anketler sonucunda “ Kalitesine En çok Güvenilen Markalar” a “2009 Tüketici Kalite Ödülleri” verildi.

22. Uluslar arası Tüketici Zirvesi Ödül Töreni, Devlet Bakanı ve Baş müzakereci Sayın Egemen Bağış, Danimarka Başkonsolosu Donis Akkan,  Kamu Daire Başkanları, Yıllardır İç içe Yaşadığımız Markaların Yöneticileri ve Danışmanları, Sanat Dünyasının Ünlü İsimleri ve yoğun basın katılımıyla gerçekleşti. Tüketici Zirvesi Ödül Töreninde geceye katılan ünlülerden Fatih Ürek kısa bir konser verdi. Yine Ekranlarda görmeye alışık olduğumuz Seda Sayan, Özlem Savaş, Sibel Barış, Ercan Saatçi, Alişan, Ece Gürsel, Kavak Yelleri film ekibinden  İbrahim Kendirci ve Pelin Karahan, Recep İvedik filminin yapımcısı Faruk Aksoy Tüketici Zirvesi'ne renk kattılar.

“Tüketici Kalite Ödülü”nü yıllardır iç içe olduğumuz markalarla birlikte ( Turkcell, Aksigorta, PTT, TEB, Çaykur, Kelebek Mobilya, Saray Halı, ASSAN Gıda, Sabri Özel, Aymar, Sınav Dersanesi vb.) dördüncü kez almış bulunmaktayız.
 
2006 yılından beri her yıl Güneş Enerjisi sektöründe kalitenin değişmez adresi olan Ser-Gün’e ve Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Tamer Uğurluel’ e ödülünü sanatçı Seda Sayan hanımefendi ikinci defa takdim etti.(2006 ve 2009 Tüketici Kalite Ödülleri) Ser-Gün’ün 4. defa aldığı Tüketici Kalite ödüllü markamıza duyulan güveni bir kez daha tescillemiş oldu