2010 Tüketici Kalite

15  Mart Dünya Tüketici Gününde  İstanbul Çırağan Sarayında düzenlenen ödül töreni ile bir kez daha zirveye çıkan Sergün Güneş Enerjisi  bu başarıyı üst üste 5. kez tekrarladı.    Sergün güneş enerjisi, önceki  4 yılda olduğu gibi kaliteye verdiği önem ve yatırımlar sayesinde zirvedeki yerini sağlamlaştırdı. Sergün Güneş Enerjisinin ödülünü, Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Uğurluel’e Tüketici Akademisi Başkanı Fahri Ustaoğlu verdi.

Ödül töreninden sonra bir açıklama yapan Yönetim Kurulu Başkanımız Tamer Uğurluel, gelinen noktanın kalitede istikrarın bir ispatı olduğunu belirtti. Uğurluel “Bulunduğumuz nokta tesadüfler noktası değildir. Bu ödül, Sergün olarak 26 yıldır süren istikrarlı çalışmamızın meyveleridir. Özellikle son yıllarda kaliteye verdiğimiz önem ve yatırımlar sayesinde bu yıl üst üste 5. kez “Tüketicinin Kalitesine En Çok Güvendiği Marka” ödülünü kazandık. Sergün olarak dünya standartlarında tanınan tüm kalite yönetim sistemlerini uyguluyoruz. Ürünlerimizin üstün özellikleri sayesinde geçen yıl Sayın Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül’ün talimatıyla başladığımız ihracat seferberliği bu yıl artarak sürecektir.  Yıl sonundaki hedefimiz 4 kıtada 25 ülkede Sergün ürünlerini kullandırmaktır” dedi.

Ödül gecesi Bengü, Gökhan Tepe ve Tuğba Özay tarafından verilen konser ile renklendi. Sektörlerinde ödüle değer görülen firmalardan bazıları şunlar; Toshıba, Metro, Çaykur, Işık Sigorta, Doğtaş, Adell, Kongaz, Avrupa Konutları, Medical Park, İşbir Yatak, Aryıldız, Bank Asya. Ayrıca Sibel Can, Ebru Gündeş, Kenan İmirzalıoğlu, Çağla Şıkel, Petek Dinçöz, Gökhan Tepe, Bengü gibi sanatçılar da Tüketici Akademisi tarafından ödüllendirildi.