2011 Tüketici Kalite

SERGÜN 6. KEZ TÜKETİCİNİN ZİRVESİNDE..



Tüketici Akademisi tarafından 15 Mart Dünya Tüketici Hakları Günü nedeniyle Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen 24. Uluslararası Tüketici Zirvesi'nde Almanya 7. Başbakanı Gerhard Schröder ile Türkiye'den iş, sanat ve siyaset dünyasının önemli isimleri bir araya geldi.

Türk dostu Almanya 7. Başbakanı Gerhard Schröder’in açılış konuşmasıyla başlayan program Tüketici, marka, farklılaşma, iletişim, sosyal sorumluluk, toplumsal barış, ürün çeşitlenmesi, uluslararası rekabet, yaşam ve düşünce kalitesi, çevrenin korunması gibi konular iş ve sanat dünyasının başarılı yöneticileri tarafından ele alındı.

Kurumların nasıl tüketici odaklı olması gerektiği tartışmalarının değerlendirildiği zirvede, seçkin markalar aynı platformda biraraya gelerek vizyonlarını, stratejilerini, deneyimlerini paylaştılar.

Tüketici Akademisi tarafından Türkiye'de tüketiciye ürün ve hizmet sunan markaların güven değerlerini ölçümlemek için 9 ilde, hanede görüşme ile SAM Sosyal Araştırmalar Merkezi'ne yaptırılan Türkiye'nin en geniş marka araştırması sonuçları zirve finalinde kamuoyu ile paylaşıldı. Hizmet kalitesine en çok güvenilen markalara "Tüketici 2011 kalite ödülü" verildi.

Tüketicinin Kalitesine En Çok Güvendiği marka olarak 6. Defa Tüketici Kalite Ödülü alan Sergün ile birlikte dünya markaları ve ulusal markalar da zirvede yerini aldı. Sergün ile birlikte Tüketici kalite Ödülü alan firmalardan bazıları şu şekildedir: BMW, Toshiba, CP Piliç, Türk Telekom, Çaykur, İşbir Yatak, Muya Terlikleri …

Tüketici Zirvesi töreni öncesinde Haliç Kongre merkezi ana fuayene alanında kurulan fuarda standımızı ziyaret eden Almanya 7. Başbakanı Gerhard Schröder’ e işletmemiz ve işleyimiz hakkında kısa brifing verildi. Yaptığımız işin önemini anlatırken ne kadar çevreye duyarlı olduğumuzun önemine değinmek için Almanya 7. Başbakanı Gerhard Schröder’ e çam fidanı takdim edildi. Hediye karşısında Schöreder : “Çok önemli bir iş yaptığımızı ve hediyeyi memnuniyetle kabul edeceğini hatta çam fidanlarını Almanya’ daki evinin bahçesine dikeceğinin sözünü verdi.”

Tüketici Zirvesinin sunumunu Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Hürrem rolünü canlandıran Meryem Sarah Uzerli yaptı. Petek Dinçöz, Ferhat Göçer, Gülben Ergen, Ziynet Sali, Soner Sarıkabadayı, Grup Hepsi, Umut Akyürek gibi birçok ünlü isim ve müzik grubu da tüketici zirvesine katılarak geceye renk kattılar. .